O nama

Kroz stručno sastavljene sportsko-rekreativne programe pod vodstvom magistara iz područja kineziologije i edukacijske-rehabilitacije, djeca se upoznaju s desetak osnovnih sportova
(atletika, gimnastika, nogomet, rukomet, košarka, odbojka, tenis, hokej, streličarstvo, hrvanje, judo) i raznim drugim sportskim aktivnostima namijenjenim razvoju i unaprjeđenju djetetovih motoričkih sposobnosti. 

"Kineziološko-edukacijsko-rehabilitacijski" tim maksimalno je posvećen promicanju, razvitku i unaprjeđenju sportske rekreacije i zdravog načina života kroz zabavu i mnoštvo zajedničkih igara.

Osnovni cilj je da djeca kroz igru i zabavu nauče zadane elemente sportova, svladaju prirodne oblike kretanja (hodanje, trčanje, skokovi, provlačenje, penjanje) te ono najvažnije, uživaju u vježbanju i stjecanju zdravih navika. Kroz naše kreativno osmišljene igre i poligone razvijamo psihofizičke sposobnosti, maštovitost i motivaciju kod djece te ih osnažujemo i učimo kako biti dijelom zajednice, pritom ističući njihove individualne kvalitete i sposobnosti.

Naš tim

Univerzalna sportska škola Klokan Sport djeluje pod vodstvom stručnjaka iz područja kineziologije mag.cin. Tomislava Nedića, s višegodišnjim iskustvom voditeljskog i trenerskog rada s djecom vrtićke i osnovnoškolske dobi u sportu, te mag.logoped. Ane Cesarec, koja svoje znanje i stečeno iskustvo u kliničkom radu s djecom implementira u sport i rekreaciju kao glavne pokretače dječjeg (psiho)motoričkog razvoja.

Univerzalna sportska škola Klokan Sport provodi programe za djecu na području sporta i rekreacije.

Za ostale upite javite nam se
telefonski ili pošaljite upit na mail.

OIB: 86324507727

+385 91 200 0731   Ana
+385 95 317 2776     Tomislav

klokansport@gmail.com

Udruga za sport i rekreaciju Klokan Sport