Programi

Klokanići

Podrazumijeva djecu u dobi od 2,5 do 3,5 godine starosti.

U ovom razvojnom periodu djeteta izuzetno je važno poticati razvoj biotičkih motoričkih znanja te kroz jednostavnije strukturirane poligone unaprijediti osnovne motoričke sposobnosti djeteta poput koordinacije, fleksibilnosti, ravnoteže i preciznosti. Naravno, sve to kroz igru i metodički pristup učenju.

 
Termini treninga: PONEDJELJAK/SRIJEDA u 17:00/16:30 sati te UTORAK/ČETVRTAK u 17:00 sati (trening se provodi u trajanju od 35 minuta).

Klokani sportaši

Podrazumijeva djecu u dobi od 4 do 6 godina starosti.

Ovo je zasigurno najvažnije razvojno razdoblje za dijete u kojem stručnjak sa sigurnošću može utvrditi koje su motoričke sposobnosti zastupljenije, a na kojima treba dodatno poraditi i unaprijeđivati ih. U ovoj fazi potičemo i razvijamo brzinu, koordinaciju, brzinu reakcije, snagu, fleksibilnost i ravnotežu djeteta.

Termini treninga: PONEDJELJAK/SRIJEDA u 17:45/17:15 sati te UTORAK/ČETVRTAK u 17:45 sati (trening se provodi u trajanju od 45 minuta).

 

[NOVO] Program tjelovježbe "Mame i bebe"

Namijenjen je bebama starosne dobi 3-12 mjeseci i njihovim majkama, koje na ovaj način mogu istovremeno vježbati, socijalizirati se u novoj okolini i mentalno se relaksirati, kao i razviti pozitivnu sliku o sebi unatoč fizičkim i individualnim promjenama nakon poroda. Uz grupnu podršku i vodstvo mag.logoped. Ane Cesarec, educirane u području tjelesne aktivnosti i vježbanja nakon poroda, provodi se program namijenjen postnatalnom periodu s ciljem unapređenja zdravlja i fizičke snage, ali i jačanja veze mama-beba kroz izravni kontakt i međusobnu komunikaciju.  

Termini treninga: UTORAK I ČETVRTAK u 11:00 h (Grupa I) te u 12:00 h (Grupa II). Trening se provodi u trajanju od 45 minuta; u ciklusu od veljače do srpnja. 

LOKACIJA:
Gradski bazeni
Velika Gorica
Dvorana (I. kat)

  Za ostale upite javite nam se
  telefonski ili pošaljite upit na mail.

  OIB: 86324507727

  +385 91 200 0731     Ana
  +385 95 317 2776     Tomislav

  klokansport@gmail.com

  Udruga za sport i rekreaciju Klokan Sport